top of page
  • О.Британ

Маловідомі мешканці міста

Обновлено: 16 сент. 2019 г.


Лебедович Іван Степанович

Лебедович Іван Степанович народився 1926р. у Любачеві.Закінчив 7 класів у 1942р.Хоч за спеціальністю він був швець,але працював на будівництві Червонограда бригадиром.Праця велася у дві зміни.У бригаді було 18 чоловік."Високопродуктивно працюють і Мирон Крут,Степан Комарницький,Василій Міхалець.Матеріали завозять по графіку поставок з урахуванням забезпечення бригади не меньше з п'ятиденним запасом,використовуються дбайливо ,по-господарськи.Тільки в останні два роки,за економію матеріалів,робітникам виплачено 2190руб. премії.З 1972р.цей колектив перейшов на бригадний підряд.Перевага методу Н.А.Злобіна зараз очевидна.Кінцева ціль здати об'єкт раніше наміченого терміну і з хорошою якістю.У 1973р за методом бригадного госпрозрахунку побудовано 3 жилих будинка.Термін будівництва кожного з них скорочений на 20 днів.За три роки бригадою Лебедовича побудовано 6 будинків або 816 квартир,школа,дит.садок ."



Це за його ініциативою на деяких будинках ми бачимо зараз вишиванку ,за яку його дуже сварило начальство і дякуючи йому знаємо в які роки були побудовані деякі будинки. Свою працю він вклав і в будівництво інтернату і лікарні.

Жінка Марія Іванівна розповідає,що пам'ятник загиблим у ІІ світовій війні ,чоловік з бригадою побудували за один день до 9 травня.Казали,що на тому пагорбку загинуло дуже багато людей,тому вибрали це місце.

Символічний пам'ятник загиблим у ІІ світовій війні





244 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page